CONSTRUCTIE DE TIPARE

Detinerea unui tipar clar si complet este de o maxima importanta pentru oricine se pregateste sa lanseze o comanda in productie intrucat tiparul  precizeaza toate  detaliile de execuție ale  produsului, de la forme si marimi pana la materialele ce trebuiesc folosite  si tipurile de cusaturi care urmeaza sa fie aplicate. Acuratetea si calitatea unui tipar se vor  regasi ulterior in intreaga productie de serie realizata pe baza lui. Tiparele digitale prezinta avantaje incontestabile fata de cele realizate din hartie sau carton intrucat pot fi  stocate, pastrate si transmise mult mai usor decat cele fizice.

Constructia unui tipar digital  este un proces complex care necesită o serioasa expertiză tehnică. In realizarea acestuia, inginerii nostri  pornesc de la o schita, o fotografie, un desen, de la un fisier HPGL sau de la un alt produs confectionat.

Avand unul din acestea,  impreuna cu un tabel de dimensiuni sau o specificatie tehnica, putem realiza marimea de baza.

In urma tiparului putem realiza primul prototip. In functie de tesatura folosita vom stabili contractiile pentru ca prototipul sa corespunda dimensiunilor cerute de dumneavoastra.

Pentru construirea de tipare sunt folosite softuri si aparaturi speciale care, alaturi de experienta inginerilor si tehnicienilor nostri  vor garanta acuratetea si calitatea fiecarui tipar digital obtinut.

Putem importa fisiere pentru a le verifica sau exporta in alte formate:

  • UNIVERSALE        *dxf *rul
  • GERBER                 *tmp
  • ASSYST                  *zip
  • LECTRA                 *mdl / *iba *vet
  • INVESTRONICA   *exp
  • GEMINI CAD         *gem

Intrucat in final oferim clientilor tipare digitale in formate standardizate, acestea vor putea fi date in productie  in orice fabrica de pe mapamond.

In situatia in care aveti deja tipare sau prototipuri pe care doriti sa le modificati, putem sa va oferim si acest serviciu.