Consideram ca suntem cea mai rapida si sigura cale de la o imagine sau de la o idee pana la o colectie gata sa fie expusa. Pentru realizarea obiectivului urmarit de clientul nostru colaboram in permanenta cu acesta atat pe perioada derularii proiectului cat si inainte sau chiar ulterior. Abordam o atitudine activa astfel incat sa prevenim toate riscurile ce pot aparea cu privire la produsele care urmeaza a fi realizate si sa le dam acestora un plus valoare.

Cei care lucreaza in industria textila stiu ca majoritatea problemelor pentru care sunt returnate produsele ca urmare a controlului de calitate ar fi putut fi evitate  daca tiparele si prima mostra ar fi fost realizate cu acuratete.  In acest context este evident ca un tipar bine facut va salveaza mult timp, bani si nervi.

Echipa noastra este formata din ingineri, tehnicieni si croitori cu o vasta experienta atat  in confectii la comanda cat si in productia de serie. Suntem mandri sa colaboram cu nume importante din industria textila mondiala, fiind implicati in variate proiecte   lucrand de la  realizarea de tipare pentru industria de fashion pana la de echipamente  militare, pentru  unitati de politie, etc.

In functie de optiunile dumneavoastra, va putem oferi un pachet tehnologic complet pentru articolele pe care doriti sa le realizati, pachet ce cuprinde tiparul, detalierea procesului tehnologic, determinarea consumului de material, prototipul si  seria zero.