DIGITIZARE TIPARE DE HARTIE SAU CARTON

Prin operatia de digitizare sabloane transformam tiparele din hartie sau carton in tipare electronice (digitale). Planșetele digitizor permit introducerea în format digital a tiparelor din hartie, carton sau chiar reproducerea unei piese vestimentare descusuta.  Aceste imagini vor fi prelucrate cu programe si aparatura speciale, respectiv:

  • tabla digitizare
  • program digitizare
  • program prelucrare imagini digitale

Inainte de a incepe procesul de digitizare, clientul poate opta ca tiparele sa fie digitizate pe linia de coasere sau pe linia de taiere. Pentru o buna desfasurare a activitatii, noi recomandam digitizarea pe linia de coasere, deoarece aceasta este metoda corecta de a verifica imbinarea pieselor.

Tiparele digitale prezinta avantaje incontestabile fata de cele pe carton sau hartie prin aceea ca pot fi stocate, multiplicate sau transmise mult mai usor. Totodata arhivele de tipare  digitale ocupa suprafete  neglijabile in comparatie cu arhivele de tipare clasice. Intrucat pot fi salvate nenumarate copii, riscul de a se deteriora sau pierde este mult mai mic.